Krista-gatesta

Featured image

Vielä kerran tutusta asiasta. Se kiusaa lähinnä siksi, että persut saivat niin helpolla uhriutumispisteitä.

1. Minun saaristossani ei kyläkauppoja korvata ikävillä marketeilla. Minun saaristoani suojellaan myös valtion toimesta. Minun saaristossani noudatetaan alamittoja ja oikeita silmäkokoja, minun saaristossani annetaan Ruotsin olla valtakielenä. Tämä on henkilökohtainen ideaalisaaristoni. Saanko sanoa myös kotimaastani Suomesta sen mikä olisi ideaalisuomi minulle? Persut ja suurin osa kansaa on eri mieltä.

2. Kysymys, tunnenko yhtään persua, vetää mietteliääksi. Tunnen muutaman, joita epäilen, mutta en edes yritä udella, koska tiedän, että he eivät sitä paljastaisi edes pistoolin piippu ohimollaan. Sitten tunnen yhden, joka paljasti, että on joskus äänestänyt persuja. Siinä siis mun saldoni. En tunne persuja, niin kuin ei Kristakaan, eli tärkeää: Tämä on fakta, ei mielipide. Ok, olette tuominneet Kristan tästä faktasta. Nyt voitte tuomita mut, koska kumpikaan meistä ei tunne.

3. Se, että Krista TUNNUSTAA elävänsä pienellä alueella, ja omaavansa suppean kaupunkilaisista koostuvan ystäväpiirin, ei ole rikos. Se on rikos, etteivät sopulimaiset julkkikset ikinä uskaltaisi olla itselleen tai ympäristölleen totuudenmukaisia. Se siis on rikos moraalia vastaan, muttei rikos lakikirjassa. Otetaan maanviljelija Pohjois-Karjalassa. Hän ampuu petoja salaa, äänestää persuja, ja käy metsällä pienen ystäväpurukan kanssa. He juovat aina kaatoryypyksi samaa siellä muodikasta ”Pohjan Poika”-viinaa, koska se on ”in” heidän kulttuuripiirissään. he puhuvat muodikkaasti koirankasvatuksesta, ja metsänhoidosta syödessään nuotiolla (siellä)muodikasta Atrilli-makkaraa. He elävät kuplassa. He eivät tunne helsinkiläisiä näyttelijöitä, eivätkä ketään muutakaan, joka äänestäisi Vasemmistoliittoa.

4. Jos joku haluaa uhrata julkisuudessa hyväpalkkaisen työnsä niin rohkealla teolla, että arvostelee Suomessa hyvin elelevää rasismia, se on mielestäni rohkea teko. Luulisin, että suomalaiset tunnistavat rasismin läsnäolon, ja tunnustavat sen kulminoituvan yhteen puolueeseen. Siis persuja äänestäneet eivät kaikki ole rasisteja, eivätkä kaikki Jobbikia ja Ruotsidemokraatteja äänestävät ole rasisteja, joten persuja äänestäneet sulkevat silmänsä ja karvansa, kun kuulevat äänestämänsä puolueen maahanmuuttokriittisestä agendasta. Minäkään en pidä persuista sen arvomaailman takia, mitä he edustavat, ja minulla on yhtäläinen oikeus sanoa se ääneen, vaikkei minulla olekaan niin paljon menetettävänä. Krista on useamman kerran Putous-ohjelmassa karrikoinut persuja. Ihmiset ovat nauraneet. Kukaan ei vaan muistanut sitä nyt.

5. Demokratiaan kuuluu se, että jokaiselle kansalaiselle on annettu oma vapaus, tila. Tässä tilassa jokainen kansalainen (varsinkin vaalien jälkeen) saa kertoa vaikka, ettei pidä monikansallisista perintäyhtiöistä. Sinä ja minä saamme sanoa sen, mutta Krista Kosonen ei saa. Eli kaikki muut kuuluvat demokraattiseen valtioon, paitsi hän. Joten, kun näin pitkälle on päästy, on osa demokraattisista suomalaisista kääntämässä kelkkaansa, mikä hyvä. Tuskin kukaan enää viskimainoksiakaan haluaa nähdä.

Jätä kommentti